Commercial, Events, Family Portraits, Wedding

By: Extrumedia Photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 7-Jun-2008 06:28 Email | Share | | Bookmark
http://blog.extrumedia.com

 

Salam buat semua yg setia layari lama blog fotopages ni... dan yg terus setia bersama dgn kami di EXTRUMEDIA dari TAHUN 2006 hingga kini... untuk keselesaan customer² lama dan yg baru ingin mendirikan rumah tangga dan bakal menjadi raja sehari... kami meyediakan PACKAGE-PACKAGE yg dpt memenuhi kehendak para pengantin-pengantin baru. Promosi akan dia adakan setiap bulan berpandu pada terma dan syarat dari extrumedia...

PADA PENGANTIN LAMA KAMI YG KAMI HORMATI...
Berita baik untuk anda, sekiranya pasangan pengantin baru yg di perkenalkan oleh anda kepada kami... kami akan memberi saguh hati, ianya bukan berbentuk wang tapi ianya tanda terima kasih kami pada anda yg memperkenalkan ahli keluarga anda atau teman² anda pada kami. Nak tahu apakah yg bakal anda terima... nantikan next year 2009 pasti kami tidak akan kecewakan anda.

So tunggu apa lagi layari laman blog terbaru dari extrumedia untuk terus bersama kami. Sekian wassalam

If you are interested or if you have further questions about our photography work, please do not hesitate to call or email us at:

Ahmad Rithauddin (spirits)
D.O.P/Principal Extrumedia Design
Mobile: 012 330 5858
Email: inquiry@extrumedia.com and extrumedia@yahoo.com

YM ID: spirits_dv@yahoo.com
MSN ID: spirits0108@hotmail.com
Official Webpage: http://www.extrumedia.com
Wedding Blog: http://extrumedia.fotopages.com
Personal Blog: http://spirits.fotopages.com

© www.extrumedia.com
All images on this site are under the ownership & copyright of www.extrumedia.com .No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the owner. All rights reserved.


Wednesday, 2-Apr-2008 08:55 Email | Share | | Bookmark
Majlis Akad Nikah @ Masjid Wilayah Kuala Lumpur

 
 
 
View all 13 photos...

Majlis Akad Nikah Saina dan Ayei
Dewan Pernikahan di Masjid Wilayah di penuhi dgn adat pernikahan antara Saina dan Ayei... Majis berjalan dgn penuh gilang gemilang. Cabaran kali agar tinggi sikit dari cabaran sebelumnya, namun tugas yg di beri hendaklah di laksanakan dgn sempurna tampa gangguan dari mana-mana pihak. Selepas pernikahan selesai di jalankan... saya membawa mereka shoot outdoor di sekitar Masjid Wilayah... itu pun dah petang so cuaca kurang menarik... lagi pun mereka dah shoot gambar studio di sayang you... so tak byk lehh nak candid posing... so enjoy dgn apa yg ada jee lee.

Pegantin: Saina dan Ayei
Lokasi: Masjid Wilayah
Tarikh: 08 February 2008
Juru foto: Ahmad Rithauddin (spirits)

If you are interested or if you have further questions about our photography work, please do not hesitate to call or email us at:

Ahmad Rithauddin (spirits)
D.O.P/Principal Extrumedia Design
Mobile: 012 330 5858
Email: inquiry@extrumedia.com and extrumedia@yahoo.com

YM ID: spirits_dv@yahoo.com
MSN ID: spirits0108@hotmail.com
Official Webpage: http://www.extrumedia.com
Wedding Blog: http://extrumedia.fotopages.com
Personal Blog: http://spirits.fotopages.com

© www.extrumedia.com
All images on this site are under the ownership & copyright of www.extrumedia.com .No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the owner. All rights reserved.


Tuesday, 1-Apr-2008 07:14 Email | Share | | Bookmark
Majlis Bertandang @ Gombak

 
 
 
View all 12 photos...

Majlis Bertandang Darnie dan Raihana
Kali kat rumah Darnie lak... seperti biasa tema warna kali ni unggu, warna ni dlm senarai warna pilihan saya. Walau bagaimana pun Majlis yg cukup meriah dan di penuhi ramai artis² terkenal dan jugak composer² terkenal... dari apa yg saya dpt info, Abg Ramli Sarip adalah kawan baik pada pengantin lelaki... dan ia jugak salah seorg dlm senarai idola saya. Woww tak sangka majlis kali ramai idola² saya yg saya temui... Sempat gaklahh bual² kosong... walaupun dlm tugas. For more picture just click kat sebelah niMajlis Darnie dan Raihana

Pegantin: Darnie dan Raihana
Lokasi: Taman Desa Minang Batu Gaves Selangor
Tarikh: 27 January 2008
Juru foto: Ahmad Rithauddin (spirits)

If you are interested or if you have further questions about our photography work, please do not hesitate to call or email us at:

Ahmad Rithauddin (spirits)
D.O.P/Principal Extrumedia Design
Mobile: 012 330 5858
Email: inquiry@extrumedia.com and extrumedia@yahoo.com

YM ID: spirits_dv@yahoo.com
MSN ID: spirits0108@hotmail.com
Official Webpage: http://www.extrumedia.com
Wedding Blog: http://extrumedia.fotopages.com
Personal Blog: http://spirits.fotopages.com

© www.extrumedia.com
All images on this site are under the ownership & copyright of www.extrumedia.com .No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the owner. All rights reserved.


Tuesday, 25-Mar-2008 06:39 Email | Share | | Bookmark
Majlis Akad Nikah/Persandingan @ Salak Tinggi Sepang

 
 
 
View all 6 photos...

Majlis Akad Nikah/Persandingan Raihana dan Darnie
Dulunya pernah saya snap gambar masa mereka bertunang... tak sangka mereka memilih saya kali ni untuk majlis pernikahan dan persandingan mereka... syukur allahdullilah kerna mereka percaya akan hasil kerja saya. Seperti biasa Majlis dia adakan di kediaman Raihana di sepang... majlis bermula seawal pagi, biasalah takut nanti lewat bersanding pulak mereka berdua. Majis kali ni bertemakan warna merah hati... kira semua kena pakai baju mereh hati hari tu, kikikikik lawak je. Majlis akad ni berjln seperti biasa dan majlis persandingan turun meriah dgn kehadiran org² dari jauh dan dekat. so dlm majlis ni spirits tidak di benarkan mengambil sebarang gambar make over... atas arahan dari Raihana. For more picture just click kat sebelah niMajlis Raihana dan Darnie

Pegantin: Raihana dan Darnie
Lokasi: Taman Mawar Bandar Baru Salak Tinggi Sepang
Tarikh: 12 January 2008
Juru foto: Ahmad Rithauddin (spirits)
Package: Cutome Three = RM1,9++.++
Album: Custome 20x12

If you are interested or if you have further questions about our photography work, please do not hesitate to call or email us at:

Ahmad Rithauddin (spirits)
D.O.P/Principal Extrumedia Design
Mobile: 012 330 5858
Email: inquiry@extrumedia.com and extrumedia@yahoo.com

YM ID: spirits_dv@yahoo.com
MSN ID: spirits0108@hotmail.com
Official Webpage: http://www.extrumedia.com
Wedding Blog: http://extrumedia.fotopages.com
Personal Blog: http://spirits.fotopages.com

© www.extrumedia.com
All images on this site are under the ownership & copyright of www.extrumedia.com .No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the owner. All rights reserved.



Tuesday, 25-Mar-2008 03:27 Email | Share | | Bookmark
Majlis Bertunang @ Kepong Utara

 
 
 
View all 21 photos...

Majlis Bertunang Razinah dan Tajuddin
Pembuka Terai 2008 dengan Majlis Pertunangan antara Razinah (Ina) dgn pasangannya Mohd Tajuddin (Joe)... yg diadakan di area Kepong Utara. Majlis yg cukup meriah, mcm majlis akad nikah rasanya. Di penuhi dgn saudara-mara sahabat handal dan teman² yg rapat dgn ina dan joe ni. Tugasan pada pertama saya kena shoot ina sedang makeup di atas... maklumlah majlis diadakan di rumah yg agak tinggi so kenalah naik tangga beberapa tingkat untuk sampai ke rumah ina. Selesai je makeup, saya lari ke bawah untuk shoot ketibaan tetamu jemputan dari pihak lelaki... Joe tak ikut sekali, biasalah majlis bertunang bukan majlis akad nikah atau bersanding. So sampailah ke petang saya shoot gambar Ina dan kekawanya... so pada yg baru nak bertunang atau akan ke jinjang pelamin dan masih mencari jurugambar dan harga² yg menepati kehendak semasa... boleh lah call kami.

Pegantin: Razinah dan Tajuddin
Lokasi: Kepong Utara
Tarikh: 01 January 2008
Juru foto: Ahmad Rithauddin (spirits)
Album: Normal Sticky

If you are interested or if you have further questions about our photography work, please do not hesitate to call or email us at:

Ahmad Rithauddin (spirits)
D.O.P/Principal Extrumedia Design
Mobile: 012 330 5858
Email: inquiry@extrumedia.com and extrumedia@yahoo.com

YM ID: spirits_dv@yahoo.com
MSN ID: spirits0108@hotmail.com
Official Webpage: http://www.extrumedia.com
Wedding Blog: http://extrumedia.fotopages.com
Personal Blog: http://spirits.fotopages.com

© www.extrumedia.com All images on this site are under the ownership & copyright of www.extrumedia.com .No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the owner. All rights reserved.


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net